Utilizarea site-ului

Toate drepturile privind utilizarea si adminsitrarea site-ului Onuvio.ro, revin SC Easy Research SRL

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul Onuvio.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. SC Easy Research SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, SC Easy Research SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale imaginilor produselor. Imaginile produselor au caracter orientativ si pot diferi in anumite situatii de imaginea produsului in sine. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului Onuvio.ro este proprietatea SC Easy Research SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC Easy Research SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

 

Confidentialitate

SC Easy Research SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; gadgetX.ro si SC Easy Research SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; gadgetX.ro si SC Easy Research SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul Onuvio.ro adresa sa de email si numarul de telefon este de acord sa primeasca notificari si oferte promotionale din partea site-ului gadgetX.ro si poate opta ca aceaste date sa fie stearse din baza noastra de date oricand doreste. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.


SC Easy Research SRL este inregistrata si avizata de catre 
ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 26502.

SC Easy Research SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Informatiile personale furnizate vor fi folosite NUMAI in vederea satatisticilor proprii, expedierea comenzilor, si confirmarea acestora pe mail. In nici un caz datele personale nu vor parasi teritoriul tarii.

Pentru a va putea bucura de o experienta completa, acestea ne sunt necesare in vederea stabilirii contatctului cu dumneavoastra si pentru livrarea comenzilor.

Incheierea contractului

Incheierea contractului intre profesionist si consumator, are loc dupa emiterea facturii, in format fizic sau electronic. 
Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. 
Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, Vanzatorul va depune toate eforturile in vederea livrarii catre Cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasarii comenzii. Daca Cumparatorul nu este de acord cu propunerile Vanzatorului, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Expeditie si livrare

Livrarea se face in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate si confirmate pana la ora 16:30 si in termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora.

Exceptie:

Comenzile primite Joi dupa ora 16:30 pana Vineri la ora 16:30 vor ajunge Sambata sau Luni.

Comenzile primite Vineri dupa 16:30, Sambata si Duminica, se vor expedia Luni si vor ajunge Marti.

Costurile de transport

In urma contractelor incheiate cu firmele de curierat SC Easy Research SRL incearca sa va puna la dispozitie cele mai avantajoase tarife ale costurilor de transport. Pentru a permite acest lucru, acestea vor aparea separat pe factura si se vor include in costul total al coletului.

Costuri:

Costurile de livrare prin curier: 15 lei

Aceste costuri sunt FIXE si nu se vor modifica indiferent de Localitatea Destinatarului si a numarului de kilometri suplimentari sau de greutatea coletului.

 

Cum platesc?

Plata se poate face:

- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un consultant al SC Easy Research SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.
- online, cu card bancar prin sistemul securizat euplatesc.ro

 

Garantie si retur

Garantia se acorda pentru UN AN CALENDARISTIC de la data cumpararii produsului, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate pe pagina produselor respective.


"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Pentru detalii:

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la punctul de lucru al VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Easy Research SRL.

In cazul in care defectul constatat NU face obiectul garantiei sau produsul este perfect functional, cheltuielile de transport tur-retur vor fi suportate de catre CUMPARATOR.

Pentru detalii privind garantia:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Easy Research SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

 

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre SC Easy Research SRL si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul SC Easy Research SRL.

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

  • Contravaloarea transportului produselor catre firma Easy Research S.R.L. va fi suportata de client;

  • Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate (scotch lipit direct pe cutie ori cu urme de lovituri )

  • In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;

  • Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.

  • In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.

  • Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Exceptie de la returnare: produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala in cantiate mare, produsele consumabile (folii protectie clara, mata, folii carbon, etc.) si produsele folosite.

Un produs este considerat folosit atunci cand:

  • Produsul sau ambalajul prezinta urme de uzura (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc)

  • Produsul a fost folosit intensiv.

In baza unui raport de evaluare, se pot returna si produsele considerate folosite, la pret redus, cu acordul ambelor parti.

Easy Reseach SRL nu poate fi făcută răspunzătoare pentru daune de orice natură, directe sau indirecte mai mari decat costul produselor sau a transportului produsului. 


No products

To be determined Livrare
0,00 lei Total

Plaseaza comanda